HaikuKids
Publieksprijs

Publieksprijs

De inzending met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Je kunt niet meer stemmen. De uiterste stemdatum was 29 februari. Dank voor alle uitgebrachte stemmen. De winnaar van de publieksprijs is geworden: Fenn Villena met 27 sterren. Van harte gefeliciteerd, Fenn. Goed gedaan. Klik hier voor de inzending van Fenn.

Heb je zin om mee te stemmen? Doe mee en schrijf je in via onderstaand formulier. Je mag na registratie drie voorkeursstemmen uitbrengen. Een gebruiker mag niet op een eigen inzending stemmen. Het is wel toegestaan om drie keer op dezelfde inzending te stemmen. Het stemmen gaat door te klikken op de ster onderaan de inzending in de Gallery.

Hoe werkt het? Om mee te kunnen stemmen moet je je eerst registreren op kids.haiku.nl. Registratie verloopt via het invullen van onderstaand formulier. Na het invullen druk je op ‘registreren’. Daarna ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsbericht in je mailbox. Klik op de link in deze e-mail om je gebruikersgegevens definitief vast te leggen. Check ajb nog even je spamfolder als je niks ontvangt. Onthoud je gebruikersnaam en je wachtwoord. Nadat je bent ingelogd kun je gaan stemmen op de inzendingen in de Gallery.

Doe ook mee. Jij bepaalt wie de publieksprijs wint. Het stemmen is veilig. Databescherming is belangrijk is voor ons. Je gegevens worden niet aan anderen verstrekt en je ontvangt geen berichten van ons.